4 Temmuz 2012 Çarşamba

Fikrimin İnce Gülü

- Herıld yani, zzzt erenköy, elden gel evlen de gel, bi sigara ver de dostluğumuz pekişsin, alakaya çay demle diyen o güzel insanlar neredeler?

- Bence Mevlana, Bukowski ve Can Yücel, insanların sürekli uydurma sözlerini paylaşmaları yüzünden artık facebook kardeşi oldular. Öyle ki birine sövüp altına Can Yücel yazsan kimse kızmaz, bi de üstüne beğene basar.

- İnsanlar facebook için resim çektiriyor artık. Sağ üst köşeden çekilen resimler yüzünden gelecek nesil boyun fıtığı tehlikesiyle karşı karşıya.

- Her gençlik festivalinde, üniversite şenliğinde görülen bonus saçlı zayıf oğlan ve enine çizgili diz altı çorap giyen gözlüklü kız, neyin peşindesiniz?

- NBA maçlarını izleyen birine karşı hep mesafeliyimdir. Bence NBA ligi öğrenci değişimiyle okulumuza gelmiş ecnebi öğrenci gibidir.

- Nasılsın deyince, koşturmaca diyen insanlar, büyümüş, iş güç sahibi olmuş ama aklı oyunda kalmış kişilerdir.

- Olimpiyatların ya da Dünya Kupasının olmadığı yazlar, acıdan geçmeyen şarkılar gibidir. Yani biraz eksiktir.

- Ankara'nın havası alarko reklamlarına döndü. Isıttık-soğuttuk, ısıttık- soğuttuk, ısıttık- soğuttuk... La yeter tamam!

- Bilgisayarım bozuldu, çocukken elektrik gittiğinde evde oluşan sıcak yuva benzeri bir durum oluştu. Tamir ettiğimde, aninden floresanın yanmasıyla oluşan o buruk sevince de ulaşırsam tamamdır.

- Senede bir kere içmeye gidip bir sene bunu anlatanlar,sevgilisine "kız" diyen adamlar, beğendiği adama "çocuk" diyen kadınlar, okulu bitirip, askere gidip, işe girip, evlenip, ev araba alan kişiler (bu sırayla), sürekli çocuğunun zekasından bahseden ebevenyler, toyota gibi adamlar, reklamdaki gibi magnum yiyen kadınlar, deniz kenarında bok rengi bir ten için saatlerce güneşin altında yatan insanlar, eğer bir gün iktidarı ele geçirirsem hepinizi astırıcam. Şaka lan şaka, astırmıycam ama korktunuz dimi?

- Evini, arabasını almış, eşyalarını düzmüş, çeyizini hazırlamış, temiz yüzlü görünen, sessiz sakin bir adamla evlenilmez. Belki nakit sıkıntınız olmaz ama vakit sıkıntınız olur. Böyle adamla vakit mi geçer lan? Çok sıkıcı.

- Bir 0 RH (-) kan bi de Nokia ince uçlu şarj aleti zor bulunur.
Devam edebilir...

Hiç yorum yok: